فروش خاک سرب اکسیدی کرمان به کارخانه دار ها و معدن داران انجام می شود و قیمت آن به عیار سرب موجود در آن بستگی دارد. هرچه عیار سرب بیشتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر است و سود بیشتری خواهد داشت.
سرب موجود در طبیعت همراه با دیگر سنگ های آهکی، مس، روی و … در معدن یافت می شود. در بازار عرضه و تقاضا، سرب را به دو صورت سرب سولفوره و سرب اکسیدی می توان یافت. به طور معمول عیار سرب در معادن بسیار متغییر است.
فروش خاک سرب اکسیدی
با توجه به این که یکی از مواد اولیه برای تولید سرب، انواع خاک سرب می باشد، فروش خاک سرب اکسیدی و سرب سولفوره به کارخانه دارها می تواند سرشار از سود باشد. زیرا تامین مواد اولیه برای کارخانه هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، کمی مشکل است. برای فروش خاک سرب اکسیدی می توان از طریق سایت های معتبر اینترنتی نیز اقدام کرد. با قرار دادن اطلاعاتی مانند عکس هایی از نمونه مورد نظر و میزان عیار سرب موجود در خاک و … می توان آن را قیمت گذاری کرد.
موارد استفاده سرب
- استفاده از سرب در سازه های ساختمانی
- خازن های اسید سرب
- ساخت ساچمه
- تولید گلوله
- آلیاژ های لحیم
سرب یکی از فلز هایی است که در برابر پوسیدگی و خوردگی مقاومت بالایی دارد و به همین علت از آن برای نگهداری اسید سولفوریک استفاده می شود.
مراحل تولید سرب از خاک سرب
- مرحله کلوخه سازی
- ذوب شدگی
- نوبت تفاله (رویه) گیری
- مرحله پالایش
- آخرین مرحله انبار کردن
با این روش خاک سرب با هزینه کم به کنسانتره و بعد از آن به شمش سرب تبدیل می شود که از قیمت فروش بالاتری برخوردار است. در این روش آلودگی های زیست محیطی بسیار کم است. برای استفاده بهینه از خاک سرب بهتر است که معادن متروکه و اکتشافی در اولویت واگذاری به شرکت ها و کارخانه های فراوری قرار گیرند. تا با توجه به توانمندی ها و نیروی کار مجرب بتوانند بیشترین استفاده را ار آن ببرند.
میزان تولید سرب و روی در کشور ما بیش از نیاز بازار داخل است و می توان با صادرات آن به صورت های مختلف ارز آوری خوبی برای کشور ایجاد کرد.